Alt du trenger å vite om tannbleking

Rate this post

Alt du trenger å vite om tannbleking

Tannbleking har blitt en populær løsning for de som ønsker et lysere og mer strålende smil. Hos Oppsal Tannlegesenter tilbyr vi profesjonelle og trygge metoder for tannbleking som gir varige resultater. I denne bloggen skal vi gå gjennom hva tannbleking innebærer, hvilke alternativer som finnes, og hva du bør tenke på før du velger behandling.

Hva er tannbleking?

Tannbleking er en kosmetisk behandling som innebærer å lysne tennenes naturlige farge. Med tiden kan tennene bli misfarget på grunn av mat, drikke, røyking eller aldring. Tannbleking bryter ned flekker på tennenes overflate og kan gjenopprette tennenes opprinnelige farge eller gjøre dem enda hvitere.

Metoder for tannbleking

Det finnes ulike metoder for tannbleking, både hjemme og hos tannlegen. Hos Oppsal Tannlegesenter tilbyr vi:

  • Klinisk tannbleking: Denne behandlingen utføres av våre profesjonelle tannleger. Vi bruker sikre og effektive blekemidler som gir raske resultater. Behandlingen tar vanligvis rundt én time, og du kan forvente en betydelig lysere nyanse umiddelbart etter behandlingen.
  • Hjemmebleking: Vi tilbyr også spesialtilpassede blekeskinner som du kan bruke hjemme. Disse fylles med et mildere blekemiddel enn det som brukes på klinikken, men gir fortsatt utmerkede resultater over tid. Vanligvis brukes disse blekeskinnene i noen timer hver dag i 1-2 uker.

Er tannbleking trygt?

Når tannbleking utføres under tilsyn av en kvalifisert tannlege, er det trygt og gir varige resultater. Det er imidlertid viktig å unngå overforbruk av blekemidler, da dette kan skade tannemaljen og irritere tannkjøttet. Hos Oppsal Tannlegesenter sørger vi for at behandlingen er skreddersydd for din tannhelse, og vi følger opp underveis for å sikre best mulig resultat.

Hvor lenge varer resultatene?

Varigheten av tannbleking avhenger av dine vaner etter behandlingen. For å bevare det hvite smilet lengst mulig, bør du unngå mat og drikke som kan forårsake misfarging, som kaffe, te, rødvin og tobakk. Vi anbefaler også regelmessig tannpuss og profesjonell tannrens for å holde tennene rene og friske.

Er tannbleking noe for deg?

Hvis du er misfornøyd med fargen på tennene dine og ønsker en rask og effektiv løsning, kan tannbleking være et godt valg. Før du bestemmer deg, anbefaler vi å komme innom for en konsultasjon slik at vi kan vurdere tennenes tilstand og finne den beste behandlingen for deg.

Kontakt oss for en tannblekingstime

Ønsker du å gi smilet ditt en oppfriskning? Oppsal Tannlegesenter er her for å hjelpe deg! Ta kontakt med oss i dag for en konsultasjon, og vi kan sammen finne den beste tannblekingsløsningen for dine behov.

Share your love
Facebook
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *